
Ehhez nem sok mindent mondanék, annyit talán hogy eszement jó étel, a lassú sütéstől annyira omlós lesz a hús, hogy kanállal is lefejthetjük a csontról, és ...

Ehhez nem sok mindent mondanék, annyit talán hogy eszement jó étel, a lassú sütéstől annyira omlós lesz a hús, hogy kanállal is lefejthetjük a csontról, és ...
Lassan betöltöm a 40-et, úgyhogy már túl vagyok egy pár húsvéti sonkán. Idén a főzés helyett a sous vide mellett döntöttem, és ha emlékezetem nem csal, ennél ...

Kicsit utána jártam ennek a gofri kérdésnek, mitől más a belga gofri,és milyen fajták vannak. Eszerint a cikk szerint az egyetlen, de lényeges különbség az ...

A pulled porkot azt hiszem nem szükséges bemutatni, hisz a gasztroforradalmunk kézműves hamburgerei mellett talán erről hallani leggyakrabban. A fűszereket leszámítva ...
Ismét közeleg a karácsony, ha esetleg valaki ötletet keres és nem akar sokat vesződni a főzéssel, meg megkűzdeni egy ötkilós pulykával, annak egy klasszikus ...
Egyszer egy étteremben futottunk össze ezzel az elsőre talán meglepő párosítással, azóta évente egyszer előkerül. Igazi őszi / téli komfort fúdnak mondanám.

...

A hagyományos almás pite teljes kiőrlésű változata. Persze sima liszttel is ugyanolyan finom, ha lett volna otthon még egy tojás, még a tetejét is megkentem volna ...

Évente egyszer ilyentájt kedvem szottyan töltött paprikát főzni, így volt ez most is. Ha valakinek ismerősek a hozzávalók, igen, Szél Tamás receptjét vettem ...

Majdnem pontosan egy éve, hogy beleszaladtunk ebbe az ízig-vérig toszkán ételbe Cortonában. Túlzás nélkül mondhatom, hogy ennél egyszerűbb étel nem nagyon ...

Azt hiszem új kedvencem lesz a tengeri sügér, a nyelvhal mellett. Nem szálkás (legalábbis amit én kaptam az nem volt az), húsa tömör, nem szétesős fajta, 5 perc ...