PIZZA - Service pack 1.0
2011. szeptember 04. írta: charliefirpo1

PIZZA - Service pack 1.0

 Időközben azért párszor már készült pizza, meg jópár kép is róla. szóval írnék pár sort ha nembaj.

 
Előszöris a pizzakészítés folyamatábrája, Évi kezei között.
 
Elkezdjük szépen összegyúrni a masszát.

És már szinte kész is.
 
 
 
 
 
Aztán egy jó háromnegyed órát kelesztjük, valami ilyesmire.
 
 
 
Variációk
 
Kezdeném az alap, klasszikus margarita-val ugye, ami amilyen egyszerű, annyira tökéletes is. Az igazihoz erőssen ajánlott a bivalytejből készült mozarella, a sajton, paradicsomon kívül más úgyse kell rá így nemigazán éri meg pont ezen spórolni.
Szóval, paradicsomszósz, sajt, félbe vágott koktélparadicsom, vagy valamilyen nagyobb kemény húsú vékony szeletekre vágva, olívaolaj.
Aztán ennek a vega vonalon továbbgondolt változata, a paradicsomos, gombás, rukkolás. Szintén koktélparadicsommal, vékony szeletekre vágott csiperkével, jósok rukkolával amit már sütés előtt ráteszünk.
 
És mégegy vega, amiről kép nemkészült, de szintén iszonyatosan jó. Paradicsomszósz, 10 dkg olívaolajban eltett articsóka (nagyobb darabokra tépkedjük), sajt.
Hülyeség, nemvega. És készült képp, csak kicsit később. Paradicsomszósz, kb. 10 dkg olívaolajban pácolt articsóka -vagy konzerv-, sajt, és pancetta. Ha megsült a tetejére pár csepp citromlé, olívaolaj, bors. Huhh.
 
 
Lehet feltenni a kérdést hogy ennyi elég-e rá. Én még mindig aztmondom amit erre szoktak, legyen kevesebb, de jóféle...

A bejegyzés trackback címe:

https://fast-food.blog.hu/api/trackback/id/tr523202248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása