Jucimenü
2012. január 26. írta: charliefirpo1

Jucimenü

 

Jucinál ez nem túl bonyolult ugye, ismerjük.
Vegyél húst, jó sokat, azt süsd meg. Ha úgy ítéled meg hogy nemlenne elég akkor vegyél még hozzá egykis szűzpecsenyét, három emberre vicc egy-egy szál kóbász meg véres, májas hurka   (+1 kg krumpli alá, megne fázzon). Szóval kellmég hozzá egy kiló szűzpecsenye. Na ezt kell betekerni 40 dkg „békönbe”. Éss! Kine száradjon, tegyünk alá még egy-egy szelet szalonnát is.
 
 
Ha mindezt megeszed ne csodálkozz ha a végén szédülsz kissé. Persze lehet az aperitif meg a digestif is közrejáccik majd, pláne ha házi. Még jó hogy az evés közbeni alkoholfogyasztásra nincs ilyen puccos kifejezés.
Köszönjük mégeccer, nagyonjóvolt! 
 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fast-food.blog.hu/api/trackback/id/tr443865997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.